Ajánló
 

Többek között gazdasági, munkaügyi, önmegvalósító okok miatt egyre többen vágnak bele saját vállalkozásba, mégis kevesen vannak tisztában azzal, mit is jelent a vállalkozói életforma mellett voksolni. A Vállalkozói Logika Stúdió azért jött létre, hogy kényszervállalkozók helyett sikeres ügyvezetőket indítson útnak.

A minap részt vettem egy nagyszabású üzleti rendezvényen, ahol számos előadó kapott esélyt arra, hogy jól szervezett, kiemelkedő látványtechnikával bíró körülmények között tartson előadást több száz érdeklődő vállalkozó számára.

Hogy lehet az, hogy két marketing kampány közül az egyik működik, a másik nem? Ha a legjobb ajánlatot a Te céged adja az ügyfeleidnek, Te is csak a legjobbat fogadd el!

Most nagyot veszít, aki nem használja ki az ELÉRHETŐ JÖVŐ kampány lehetőségét, amit kellő szakmai rátermettséggel, sok éves, különféle szegmensekben számos tapasztalattal bíró marketing menedzsment, a Getinvent nyújt partnereivel bárki, de főként a kis- és középvállalkozók számára.

Induló vállalkozásoknál gyakori kérdés, milyen legyen a honlap?
Millió webfejlesztő van egyéni vállalkozó és ügynökség is, még több millió havi/éves díjas, "csináld magad!" rendszerű honlapszerkesztő, ahol az üzleti, személyes weboldalaktól a webshopokig szinte minden megoldható ingyenesen, ráadásul rögtön reszponzívan.

Egyéni vállalkozásom mellett a Selector Digitális Marketing Ügynökség Account Team Leadjeként is találkozhattok velem, így a nagy létszámú és széles spektrumot lefedő ügyfélkör projektjein való munkálkodás, valamint az account team továbbképzései, vezetése mellett konkrétan a Selector számára is írok szakmai cikkeket, melyeket innen az oldalamról átnavigálva is elolvashattok.

Váljék szakmai egészségetekre! :)
Keltsd életre a márkád!


Online és offline marketing egy kézben!