Rólam

Kvassai-Molnár Alma vagyok, közgazdász, marketing menedzser.

Dolgoztam kisebb-nagyobb ügynökségeknél, kis és nagyvállalatoknál, projekt és marketing menedzserként is.

Mindig a jövőben rejlő lehetőségek érdekelnek, ezért számos innovatív technikával, továbbképzéssel színesítem folyamatosan az eszköztáram.

Ismerem a marketingben rejlő buktatókat és a potenciálokat, így 15 éves tapasztalattal hoztam létre GETINVENT MARKETING név alatt saját vállalkozásomat, hogy komplexitásában tudjam a lehető legtöbbet kihozni cégedből.

Ugyanúgy meg tudom szólítani az építőipar iránt érdeklődőket, mint például az élelmiszeriparban, nyelvoktatásban, egészségügyben, televíziós műsorban vagy kozmetikumban érdekelteket.

Mindennek alapja egy letisztult, strukturált marketing terv, valamint az, hogy mindketten tudjuk, milyen értéket képviselsz!

Marketing menedzserként fő feladataim

Feltérképezem céged tevékenységeit és az abban lévő, de még kiaknázatlan piaci potenciálokat, strukturált marketing tervet és komplett kampányokat alakítok ki és viszek véghez, valamint új célcsoportokat kutatok fel vállalkozásod számára.

Kampányaim irányultsága

Brand bevezető kampányok, nyereményjáték kampányok, DM kampányok, egyéb kreatív - gerilla kampányok, webshop forgalom növelésére (B2B és B2C területen egyaránt), illetve szakértői státusz kiemelése irányuló kampányok.

Szoftverek

Az alábbi szoftverek, a rendszeres kommunikációm sommás részét képviselik (kampányok, adatbázis építés, adatkezelés-listázás terén egyaránt), illetve azok hatékonyság mérem: CRM, EDM szoftverek, Typeform, Instanavigátor, Analytics, TagManager, Adwords, Hotjar AdServer.

Médiafelületek, amelyeken rendszeresen futtatok kampányokat

Facebook, Instagram, Adwords, YouTube, PR felületeken cikkes-cikk sorozatos megjelenések, Natív kampányok, banneres megjelenések.

Ami mindig jelen van az életemben

Folyamatos innováció, továbbképzés a technológiák, és kommunikációs trendek terén egyaránt.

Amit leginkább szeretek

Látni egy termékét, szolgáltatását képviselő vállalkozó, ügyvezető arcán a sikert és az ahhoz vezető úton a közös munka iránti lelkesedést.

Bízom abban, hogy hamarosan Veled is együtt dolgozhatok a sikeredért!