A legerősebb reklámok 7 titka

2018.06.18

Hogy lehet az, hogy két marketing kampány közül az egyik működik, a másik nem? Ha a legjobb ajánlatot a Te céged adja az ügyfeleidnek, Te is csak a legjobbat fogadd el!

 1. Higgy a céged küldetésében!
  Mert ugye van egy fontos küldetése, ami megváltoztatja az ügyfeleid életminőségét? A legfontosabb, hogy ezt a küldetést Te is tisztán lásd, hiszen kommunikálni is felemelőbb, és hatékonyabb lesz. Ehhez azt is pontosan meg kell fogalmaznod, miért vagy Te jobb választás, mint a konkurenciád.

 2. Merj nagyban gondolkodni!
  Ne azt nézd, mivel-meddig húzod ki, illetve, hogy egyelőre elég ennyi is, mert könnyen egyhelyben is maradhatsz. Tűzd ki az igazán vágyott célt és tegyél meg mindent azért! Ragadd meg valamennyi eszközöd hozzá! Így a sikeredet is könnyebb remélni.

 3. Bízd marketinged egy szakértő tervére!
  Beköltöznél egy olyan házba, aminek nincs egy komoly alapja? Átmennél egy olyan hídon, amit menet közben raktak össze a költséghatékonyság elvén a helyi lakosok? Vagy inkább azon kelnél át, aminek egy sokat tapasztalt mérnök készítette és vitte végig a tervét? Pont így van ez a Te leendő marketing kampányoddal és az ügyfeleiddel is!

 4. Többen egy célért!
  Ha nem az az élethivatásod, hogy magányos farkasként próbálj fennmaradni, akkor gondolkodj csapatban! Legyenek partnereid, akikkel erősítitek, kiegészítitek egymást!

 5. Legyél a technológia csúcsán!
  Ne félj attól, hogy a jövő generációt megszólítsd, hiszen a Te jövőbeni jelenléted is ezen múlik. A magas színvonalú kampány már önmagában véve a terméked, szolgáltatásod, márkád minőségét, potenciálját, erejét közvetíti.

 6. Legyél felkavaró!
  Minden úttörő és meghökkentő egyben virulens is. Ne tarts attól, hogy lesznek, akik a nem tetszésüket nyilvánítják ki! A történelem legjelentősebb alakjai is pont úgy hódították meg a világot, hogy az álmukkal, és a marketingjükkel nagy port kavartak.

 7. Legyél leleményes!
  A Trójai faló egyszerűségében volt nagyszerű. Miért? Mert nem azon gondolkodtak a spártaiak, miért lehetetlen bevenni Tróját, hanem bíztak Odüsszeuszban, aki számára minden lehetséges volt, és nem magasabb költséggel, hanem leleménnyel vitte végbe célját. Ne a tömegek által vélt legjobb utat válaszd, hanem azt az ösvényt, amit senki nem vett észre és juss el Te először a célpiacodhoz!

A Getinvent, egy komplett, Rád specializált kampánnyal segít ebben, hogy Tiéd legyen az ÉV MARKETING AJÁNLATA!

Kattints ide, és ismerd meg, hogy építi naggyá céged az ELÉRHETŐ JÖVŐ KAMPÁNY!