Lendületes cégek titkos élete

2018.12.13

Ha folyamatosan növekedik a céged, akkor tudod, mitől döglik a légy.

Amennyiben még meg-megrekedsz, tanácstalan vagy, legrosszabb esetben azt gondolod, á ez neked nem fog menni és inkább lehúzod a rolót, akkor még nem teljes mértékig tudod mit jelent vállalkozónak lenni.

Én igenlő magatartás

A sikeres cégek mögött egy én igenlő ember áll, aki nem retten meg az elé táruló akadályoktól, mert azokat pozitív kihívásoknak veszi, olyan megmérettetéseknek, melyeken biztosra veszi, hogy kisebb vagy nagyobb küzdelmek árán, de bizonyíthat.

A kicsinyeskedés nem kap helyet

A lendületesen növekedő cégek ismérve, hogy konstansan jelen vannak a piacon. Nem a véletlenre és a vak szerencsére bízzák üzeneteiket, reklámjaikat.

Kapcsolatokat és brandet építenek. Az építkezés nem áll le, szintről-szintre haladnak egyre feljebb és feljebb. Az álló vizet felkavaró új kampányaikat így a megfelelő szintre építhetik.


Összehangoltság

A sikeres céget igazgató ember tudja, mely terület szakértője ő és ugyanígy képes megtalálni a számára, a vállalkozása sikeressége számára fontos területek szakértőit.

Az elképzeléseit, valamint a cégéhez kapcsolódó munkafolyamatokat összehangolja, kampányait a megfelelő és egymással együttműködő szakemberekre bízza, projektjeit odafigyeléssel menedzseli, stratégiákban gondolkodik.

Rátermett ügyvezetővé válás

Pozíciókba be lehet ülni, majd elbukni, de rátermett ügyvezetőnek nem születnek az emberek, hanem alázatosan megtanulják a szakma fortélyait.

A Vállalkozói Logika Stúdió kurzusai azért jöttek létre, hogy időt és teret kapj mindezt lépésről-lépésre megfelelően elsajátítani.

Az én célom az, hogy a Te álmod is valóra váljon, ezért kézzel fogható segítségeket adok mind az idő és pénzügyi menedzsment tervezésed tekintetében, mind a stratégiaalkotásban, a marketing piaci rések megtalálásában, az üzleti terved, pályázataid megírásában, valamint a leendő lehengerlő előadásaid megtartásában.

Nincsenek a Vállalkozói Logika Stúdió kurzusaihoz hasonló egyén specifikus tanfolyamok.


Az első óra ingyenes.

Várlak szeretettel!