Hol szúrják el a KKV-k, akik nem nőnek nagyra?

2018.06.18

A válasz egyszerű. Blokkolják a növekedésüket. Na, de ki tenne ilyet? Nem is hinnéd, de kis hazánkban szinte a legtöbben.


Képzeld csak el, megfeszítetten dolgoztál és tanultál egész életedben. Mindezt a sok erővel, energiával és anyagiakkal megszerzett tudástáradat egy saját termékre, vagy szolgáltatásra épülő vállalkozássá formáltad. Legoptimálisabb esetben, legalább a csomagod tekintetében piaci rést töltesz be, de így vagy úgy, vannak, lesznek konkurenciáid is.

Milyen mentalitással állsz a cégedhez, amiben minden hited van?

Úszol az árral - Azaz arra apellálsz, hogy valahogy eddig is volt, ezután is lesz, nem olyan rossz a helyzet. Van egy rossz hírünk: van olyan konkurenciád, akiről lehet, hogy még csak nem is tudsz, mégis látszólag a semmiből lefölözi majd a piacot előled az innovatív és tettre kész gondolkodásmódjával!

Lehúzod a rolót - Azaz nem hiszel eléggé magadban és a cégedben és a látszólag biztosabb utat választod. Van egy rossz hírünk: a biztos út tartogatja a legkisebb meglepetéseket, amelyek a néha negatívak mellett a garantáltan pozitívokat is magukba foglalják. Ráadásul biztosra veheted, hogy csak a hozzáállásodnak köszönhetően nem valósítod meg az álmodat, küldetésedet, azaz nem teljesíted be az életedet. Aki külső akadályokra fogja mindezt, az a roló lehúzása előtt az előző, azaz az árral úszó mentalitással rendelkezett csupán.

Már holnap is ott vagy - Azaz toldozás-foltozás helyett arra törekszel, hogy megtaláld a lehetőséged a megújulásra. Beruházol, hiszen tudod, így már a holnapba is letetted a lábnyomodat. Van egy jó hírünk: garantáltan növekedni, profitálni fogsz, és talán hamarabb hagyod le a piacon régóta jelenlévő nagyobb konkurenciáidat is, mint gondolnád.

A lehetőséged mindig megvan, csak talán jobban utána kell járni.

A döntést Te hozod meg!

Legyél Te az a legkisebb királylány, vagy királyfi, aki a hozzáállásával megszerzi a fele királyságot!
Ez nem mese. Ez a valóság.

A Getinvent, egy komplett, Rád specializált kampánnyal segít ebben, hogy Tiéd legyen az ÉV MARKETING AJÁNLATA!

Kattints ide, és ismerd meg, hogy építi naggyá céged az ELÉRHETŐ JÖVŐ KAMPÁNY!