HOGYAN LEHET ANYAKÉNT PÁLYÁRA ÁLLNI?


AVAGY ELJÖTT A TE KARRIER IDŐD!

Workshop kisgyerekes anyáknak!


A program díjmentes és bababarát!

A RÉSZVÉTEL (A TEREMBÉRLÉS TEKINTETÉBEN) REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! REGISZTRÁLNI ALÁBB LEHET!

INVITÁLÓ

Végzettségem, továbbképzéseim mellett 15 éves tapasztalatom van a szakmámban és sokrétű ügynökségi, multis, nagyvállalatos rálátás után azt tűztem ki célul, hogy komplett, azaz online és offline lehetőségeket átfogó marketinget nyújtsak a hazai kis és középvállalkozásoknak, így első sorban értük dolgozom.

Mindenekelőtt azonban egy 8 éves kislány édesanyja vagyok, akivel kapcsolatban születésétől fogva azt helyezem előtérbe, hogy a lehető legkülönbözőbb módokon minél több minőségi időt tölthessünk együtt.

Nagyon nehéz családi élethelyzeteken vagyunk túl és anyagiak terén mindig szűkén voltam. Mégis sikerült megvalósítanom azt a régóta dédelgetett álmom, hogy másokon segítő, dominánsan kreatív saját vállalkozásom legyen, azt sikeresnek láthassam és a munkám adta örömöt adhassam át a gyermekemnek a mindennapos rossz szájízű igavonás helyett.

Mivel ennek megvalósítása egy nő, egy anya számára a kritikus pénzügyi, időmenedzsmenten túl egy megújulandó önbizalommal és jogos, kreatív, hatékony, pályára állító én idővel jár, nem könnyű feladat, sőt a megvalósítás folyamán könnyen végletekbe lehet esni.

Éppen ezért hoztam létre a Vállalkozói Logika Stúdiómat, melynek keretében rövidebb 3 alkalmas tréningektől egészen 5-10 alkalmas mester kurzusokig minden lehetőség adott arra, hogy valamennyi hozzám forduló nő kezét egyénileg megfogva konkrét segítséget adhassak a pályára állításukhoz, kompetenciáik feltérképezésükhöz, annak reális vállalkozási formában való kibontakoztatásához, valamint az üzleti tervük megírásától az üzleti partnerek megtalálásán át a marketing lehetőségeik kiaknázásához.

Köszönöm a meghívást a május 9-ei workshopra, a HelloAnyu családbarát kávézóba, melynek keretében szeretnélek lelkesíteni, buzdítani Titeket a karrierálmotok megvalósítására és ennek mentén örömmel mutatom be Nektek a Vállalkozói Logika Stúdió kurzusait, tréningjeit, azokban rejlő lehetőségeiteket!

A WORKSHOP és a HelloAnyu KÁVÉZÓ, baráti hangulatához igazodva egy témába vágó játékkal is készülök Nektek.

A program ingyenes, de a rendezvény végén a családbarát kávézó számára jó szívvel fogadunk adományokat!

Szeretettel várunk benneteket!

Alma és a HelloAnyu kávézó csapata

Workshop részletei

Helyszín

HelloAnyu családbarát kávézó

1077. Budapest, Csányi u. 7.

Időpont

Május 9. 11.00-13.00


KÉRLEK, A LEFOGLALANDÓ TEREM MÉRETE OKÁN, RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKODAT MINDENKÉPPEN JELEZD!