ELJÖTT A TE KARRIER IDŐD!

MÉG BIZONYTALAN VAGY, MIRE VAGY HIVATOTT?

Melyik a Neked való kurzus / tréning?

Alább, a kurzusok alatt a választásban is segítek!

Ahhoz, hogy tudd, milyen munkakörben /vállalkozási formában tudsz leginkább kiteljesedni és ezzel egy időben profitálni, fel kell térképezned a:


 • KOMPETENCIÁIDAT
 • REJTETT KÉSZSÉGEIDET
 • VALAMINT, HOGY MINDEZT MILYEN MÓDON HELYEZHETED A LEGMEGFELELŐBB GAZDASÁGI ALAPOKRA

Mindehhez egy a piacot, marketing és partner lehetőségeket jól ismerő megfelelő külső szemlélőre, a Te igényeidet középpontba állító, sikerorientált mentorra lesz szükséged.

A VÁLLALKOZÓI LOGIKA STÚDIÓ SZÁMOS LEHETŐSÉGET KÍNÁL MINDERRE AZ EGY ALKALMAS KARRIER FELTÉRKÉPEZÉSTŐL KEZDVE A 3-5 ALKALMAS TRÉNINGEKEN ÁT A 10 ALKALMAS MESTERKURZUSOKIG.

MIÉRT FONTOS FELKÉSZÜLNI A VÁLLALKOZÓI LÉTRE?


 • Mert a vállalkozó lét teljesen új életformát követel meg, többek között az idő és pénzügyi menedzsment területén.

 • Mert nem kell választanod a karriered és a családod között, de fel kell készülnöd a menedzsmentedre, hogy ne essél szét közöttük!

 • Mert a saját termékedet/szolgáltatásodat, azaz bizonyos értelemben magadat, a Te álmaidat, küldetésedet adod el. Meg kell tanulnod hinni bennük és optimálisan felmérni lehetőségeidet, buktatóidat, konkurenciádat, önmagad képességeit és határait.


 • Mert nem egy munkafolyamatot kell átlátnod, hanem egy komplex cégét, a sokrétű szakmaiságon túl mind a jogi, mind adminisztratív és marketinges ügymenetét.

 • Mert egyik napról-másikra élés helyett hosszú távú célokat kell kitűznöd, stratégiát alkotnod és mindezt megfelelően, karizmatikusan kommunikálnod.

 • Mert olyan proaktív üzleti tervre, pénzügyi és finanszírozási tervre, marketing tervre, cash flow (készpénzáramlás) kimutatásra, értékesítési tervre, stratégiai tervre, prezentációkra lesz szükséged, melyekkel biztosan elnyered a számodra legjobb partnereket, befektetőket, pályázatokat.

 • Mert a célközönségedül szolgáló ügyfeleiddel is, partnereiddel is és kollégáiddal is folyamatos, empatikus, üzleti etikán alapuló kommunikációra lesz szükséged, a hatékonyság érdekében más és más formában.

 • Mert vállalkozónak lenni egy hivatás, egy szakma, aminek sikeressége a felkészülésben rejlik. Ha kényszervállalkozó lettél, különösen fontos ezt elsajátítanod.

 • Mert profi ügyvezetőnek lenni nem egy alanyi jogon járó, vagy pénzzel megvehető titulus, hanem egy egész céget átfogó vezetői készség, amely egy tanulási folyamat beteljesülése.


És miért fontos még a vállalkozásodra felkészülni?

HOGY MŰKÖDNI LÁSD AZT, AMIT LÉTREHOZTÁL!

és leld örömödet benne!


MIKOR GYERE EL A VÁLLALKOZÓI LOGIKA STÚDIÓ KURZUSAIRA?


 • Amikor úgy érzed, végre időt szánnál magadra!
 • Amikor egy olyan teret keresel, ahol csak Rád figyelő szakmai segítséget kapsz a benned lévő kompetenciák feltárásához és azok kibontakoztatásához!
 • Amikor nem csak egy személyi edzőre vágysz, aki a motiválásod mellett konkrét utat mutat, de egy helyen, keresgélések nélkül, kézzel fogható segítségeket is szeretnél vállalkozásindításodhoz és annak sikerességéhez!
 • Amikor készen állsz arra, hogy lehetőségekkel vedd körül magad!
 • Amikor a munkaerőpiacra visszatérve, vagy a visszatérést fontolgatva, végre pályára állnál, saját karriert csinálnál!
 • Amikor azt kívánod, végre fogják meg a kezed, és az üzleti terved megírásától az üzleti partnerek megtalálásán át a marketing lehetőségeid feltérképezéséig mindennel ajándékozzanak meg egy csomagban!


ELJÖTT A TE IDŐD!


A Vállalkozói Logika Stúdió tanfolyamain időt, teret, gyakorlati útmutatást, felkészítést és kézzel fogható segítséget kapsz a vállalkozóvá válásodhoz, önmenedzsmentedhez.


VÁLASSZ A KURZUS TEMATIKÁK, A KONKRÉT MUNKAFOLYAMATOK, KÉZZEL FOGHATÓ SEGÍTSÉGEK KÖZÜL!


VÁLLALKOZÓI LOGIKA STÚDIÓ

KURZUSOK

KURZUS / TRÉNING AJÁNLÓ

Melyiket válaszd?

5-10 ALKALMAS KURZUSOK


Az 5-10 alkalmas kurzusokat már a vállalkozáson komolyan gondolkodó, annak alapozását elkezdőknek ajánlom. Nem kell, hogy tudd, pontosan hogy fog felépülni a céged, hiszen ezt is a mesterkurzusokon tesszük össze a megfelelő idő és pénzügyi menedzsmenteddel együtt. Az alapozási munkára tökéletesen megfelel a kisgyermekkel otthon töltött időd, így már kapkodás nélkül, nyugalmasan lesz honnan indulnod, lesz min és hogyan dolgoznod, azon a hétfő reggelen, mikor a gyerkőcöd bölcsibe/oviba megy.


A kurzusok első óráját díjmenetesen biztosítom számotokra!

3 ALKALMAS TRÉNINGEK


A 3 alkalmas tréningeket azoknak ajánlom, akik akár vállalkoznának, akár alkalmazottként térnek vissza a munkába, vagy 'mellékesként' sztereóban végeznék a kettőt, végre már a számukra megfelelő pályára állnának, nagyobb önbizalomra, önbecsülésre, előadói készségekre, valamint önmarketinges képességre tennének szert.


Sőt! Mindezeken felül szintén tréning keretében up to date lehetsz az online marketing lehetőségeid terén is.

KARRIER KONZULTÁCIÓ

1 ALKALOM + KÖNYV


Azoknak ajánlom, akik még bizonytalanok abban, mire hivatottak. Szükségük van arra, hogy megfelelő szakmai segítséggel és háttértámogatással fedezzék fel saját kompetenciáikat, rejtett készségeiket, valamint azt, hogy ezeket milyen módon helyezhetik a legmegfelelőbb gazdasági alapokra.


Gyertek el a három alkalmas tréningek, vagy az 5-10 alkalmas mester kurzusok bármelyikére és tegyetek önmagatokért, a karrieretekért egy olyan térben, ahol valódi kézzel fogható szakmai segítséget kaphattok mindehhez a pályára állítástól, az üzleti, partneri, marketinges lehetőségelemzéseken át az üzleti terv, vagy éppen pályázat megírásáig, majd a lehetőségeitek kiaknázásáig.

WORKSHOPOK

Találkozzunk a díjmentes workshopokon!

Figyeld az oldalt az AKTUÁLIS eseményekért!

HOGYAN LEHET ANYAKÉNT PÁLYÁRA ÁLLNI?

AVAGY ELJÖTT A TE KARRIER IDŐD!

Workshop kisgyerekes anyáknak!

VÁLASSZ TÉMÁK SZERINT

TEMATIKA

ÜZLETI TERV MEGÍRÁSA
PÁLYÁZATFIGYELŐ, BEFEKTETŐKERESŐ
PÁLYÁZATÍRÁS
PREZENTÁCIÓS TECHNIKÁK
ÖNMARKETING

TEMATIKA


PÁLYÁRA ÁLLÍTÁS - A HATÉKONY ÖTLET
IDŐ ÉS PÉNZÜGYI MENEDZSMENT
ELINDULÁS - JOG ÉS ADMINISZTRÁCIÓ
MARKETING LEHETŐSÉGEK
ÜZLETI PARTNERKERESŐ


Amennyiben még egy kis motivációra vágysz a vállalkozásindításhoz kattints a blogra!


LEGYÉL TE AZ ÉLETED FŐSZEREPLŐJE!KARRIER FELTÉRKÉPEZÉS ÉS PIACKUTATÁS

Eljött a Te karrier időd! Ezen az alkalmon az alábbiakat térképezzük fel: KOMPETENCIÁIDAT REJTETT KÉSZSÉGEIDET PIACKUTATÁST KAPSZ ARRA NÉZVE, MILYEN KARRIER FORMÁBAN (ALKALMAZOTT VAGY VÁLLALKOZÓ) ÉS AZON BELÜL, MILYEN GAZDASÁGI ALAPOKON LEHETNÉL A LEGKIEGYENSÚLYOZOTTABB A konzultáció időtartama egy óra. MIT KAPSZ MÉG HOZZÁ? Rád szabott piackutatást Kreatív stratéga könyvet otthoni munkára OTTHONI MUNKÁRA PLUSZ AJÁNDÉK KÖNYV! FELSZABADULÓS JÁTÉK - Kreatív stratégakönyv Van egy régóta dédelgetett ötleted. Egy álmod, amit szeretnél megvalósítani. Egy küldetésed, ami mentén élve, amiért munkálkodva úgy érzed, boldog lehetnél. Az ötleted testesíti meg azt a célt, ami miatt több önbizalmat, vállalkozói, előadói készséget és retorikában (véleményalkotásban, érvelésben) jártasságot szeretnél. A FELSZABADULÓS JÁTÉK címet viselő KREATÍV STRATÉGAKÖNYV arra hivatott, hogy közelebb hozzon Téged az álmodhoz, melynek új oldalait járhatod körül, arra, hogy kinyisson előtted számos lehetőségnyi ajtót, és felfedje előtted, az ötleted igen is életképes. A kérdés csak az, hogy miként?! Sokféle kreatív ajtó nyílik ki számodra a Felszabadító játék segítségével. A könyv oldalain egy csapásra sztorikba helyezlek, melyekbe élve magad történeteket folytatsz, rajzokat egészítesz ki, verset írsz, partnerekkel ismerkedsz, rendezvényeket szervezel és képbe kerülsz önmagaddal, a saját ötlete(i)ddel, álmaiddal. Alkosd meg magad és szabadulj fel! ITT AZ IDŐ, TEDD MAGAD SIKERESSÉ! A konzultáció különösen ajánlott az anyaság örömeiből és mindamellett a munkába visszatérő, boldog család mellett karriert is építeni vágyó édesanyáknak! KARRIER FELTÉRKÉPEZÉS RÉSZLETEI A konzultáció, a megfelelő támogatás érdekében egyéni, 1 alkalmas. Időtartama: egy óra. Ezt az alkalmat egy előre egyeztetett időpontban tartjuk meg a megrendelést követően. Tanfolyam helyszíne: Személyesen a 4. kerületi irodámban H-P 8-15 óra között. VAGY Skype-on keresztül előre egyeztetett időpontokban. Fizetési módok: átutalással, vagy készpénzben a helyszínen. Számlázási adataidat, kérlek a fizetéseddel egy időben add meg! EGYEZTESS IDŐPONTOT MOST!

15 000 Ft

PÁLYÁRAÁLLÍTÓ - ÖNFEJLESZTŐ TRÉNING

Eljött a Te karrier időd! Ezen a tréningen az alábbiakat térképezzük fel: KOMPETENCIÁIDAT REJTETT KÉSZSÉGEIDET KARRIER / VÁLLALKOZÁSÉPÍTÉSI  LEHETŐSÉGEIDET ÖNMENEDZSMENT - MARKETING LEHETŐSÉGEIDET Ennek a tréningnek a főszereplője Te vagy, és mindhárom alkalom azért jön létre, hogy PÁLYÁRA ÁLLÍTSUNK Téged!   ITT AZ IDŐ, TEDD MAGAD SIKERESSÉ! A tréning különösen ajánlott az anyaság örömeiből és mindamellett a munkába visszatérő, boldog család mellett karriert is építeni vágyó édesanyáknak! TANFOLYAM RÉSZLETEI A tanfolyam, a megfelelő támogatás érdekében egyéni, 3 alkalmas, alkalmanként egy órás. A kurzus időintervalluma három alkalom, melyen belül az órák megbeszélés szerint tetszőlegesen alakíthatók, azaz igény szerint össze is vonhatók. Tanfolyam helyszíne: Személyesen a 4. kerületi irodámban H-P 8-15 óra között. VAGY Skype-on keresztül előre egyeztetett időpontokban. Fizetési módok: átutalással, vagy készpénzben a helyszínen. Számlázási adataidat, kérlek a fizetéseddel egy időben add meg! EGYEZTESS IDŐPONTOT MOST!

15 000 Ft

ONLINE MARKETING TRÉNING

Ha elakadtál az online marketing világában, de szeretnéd átlátni, valamint az alábbiak közül minimum az egyik a célod, akkor ne is habozz, iratkozz be a 3 alkalmas tréningre! Egy platform istenítése helyett azt szeretnéd tudni, hogy a Te céged célcsoportja szempontjából mely online marketing felületek lehetnek a legalkalmasabbak a reklámozásodra? Jó lenne, ha valaki úgy adna online marketing tanácsot/továbbképzést Neked, hogy általános alapelvek helyett kifejezetten a céged szegmensében végez hozzá piackutatást? Megkímélnéd magad a felesleges pénzkidobástól? Preferencia sorrendet állítanál fel annak mentén, hogy hová, mikor, milyen ütemben helyezd promócióid hangsúlyát? Brandet építenél vagy ismertebbé tennéd a márkád és ehhez stratégiában gondolkodnál? AKKOR VÁRLAK A TRÉNINGEN SZERETETTEL! EGYEZTESS IDŐPONTOT MÉG MA! TANFOLYAM RÉSZLETEI A tanfolyam, a megfelelő támogatás érdekében egyéni, 3 alkalmas, alkalmanként egy órás. A kurzus időintervalluma három alkalom, melyen belül az órák megbeszélés szerint tetszőlegesen alakíthatók, azaz igény szerint össze is vonhatók. Tanfolyam helyszíne: Személyesen a 4. kerületi irodámban H-P 8-15 óra között. VAGY Skype-on keresztül előre egyeztetett időpontokban. Fizetési módok: átutalással, vagy készpénzben a helyszínen. Számlázási adataidat, kérlek a fizetéseddel egy időben add meg! EGYEZTESS IDŐPONTOT MOST!

15 000 Ft