Miért jó a
VÁLLALKOZÓI
LOGIKA STÚDIÓ?  • Mert a jelen iskolarendszer dominánsan alkalmazottnak nevel. A Vállalkozói Logika Stúdióban azonban játszva jöhet rá gyermeked, hogy vannak, lehetnek saját álmai, amiért küzdeni, tanulni, kiállni érdemes és jó dolog.

  • Mindenkire ugyanolyan szükség van a világban, így Rá is! Együtt, játékos módszerekkel meg is találjuk a kiteljesítésének módját.

  • A Vállalkozói Logika Stúdió egy olyan tér, ahol hisznek a gyermekedben, a jövőjében és praktikus segítséget kap arra nézve, hogy azt meg is tudja teremteni magának. Így aztán Ő is hinni fog magában. Elég önbizalom növelő a kurzus.

  • Itt lehetőségeket kap, hogy megtanuljon jól prezentálni, aminek már az iskolában is nagy hasznát veszi, de később a főiskolán/egyetemen, munkahelyen elengedhetetlenül fontos lesz.

  • Itt egy alkotó, kreatív közösség tagja lesz, ahol álmodozás helyett gyakorlati eszközöket kap, hogy meg is tudja valósítani az álmait.

  • Fontosnak tartom a partnerséget, azt, hogy minden előrehaladás kulcsa a hatékony együttműködésben van. A Vállalkozói Logika Stúdió magányos farkasok nevelése helyett abban segít, hogy a diákok a számukra lehető legoptimálisabb csapatban váljanak valódi csapatjátékossá.

  • A Vállalkozói Logika Stúdió diákja akár marketinges pályára megy, akár teljesen más területre, fontos, hogy etikus módon, és sikeresen tudja eladni mindazt, amit képvisel. Éppen ezért a szakkörön az ehhez szükséges háttértudással is felvérteződik.

A Vállalkozói Logika Stúdió helyszíne
- avagy képek a Grundról-

SZÜLŐKNEK SZÓLÓ PLUSZ INFORMÁCIÓK!

Kedves Szülők!

Örülök, hogy érdeklődnek a Vállalkozói Logika Stúdió kurzusa iránt.

A stúdiófoglalkozások egy teljes intenzív hétvégét, azaz egy szemináriumot ölelnek fel, melynek időpontja:
2019. március 23-24 9-16 óráig a KCSE Grundon (1048 Budapest, Homoktövis utca 105-107.).

Tematikája:

Ráébredjen minden kurzusra jövő felső tagozatos diák, hogy vannak saját ötletei, álmai. Ezekért megtanuljon jól, strukturáltan, előrelátóan tenni/küzdeni. Mindennek keretében megtanuljon helyesen prezentálni, érvelni, véleményt alkotni. Ehhez nagyon sokrétű, empatikus gondolkodásmód szükséges, melyet a foglalkozásokon szintén fejlesztünk.

Megtalálja a saját helyét egy csapatban, megélje a partnerség mibenlétét, valamint a team munka szerepét.

Mindezeket a fiatalok a Vállalkozói Logika Stúdióban gyakorlatias módszerekkel, játékosan tanulják meg, sajátítják el. A szemináriumra prezentációval, esettanulmányokkal, történetekkel (a témához szorosan kapcsolható szépirodalmi művel, mesefilm részlettel) készülök. Minden gyereknek lesz módja egy Őt bátorító közegben kiállni és előadni. Sok lesz a csoportfoglalkozás, így a kurzus létszámminimuma 10 fő.

A gyerekek kapnak egy erre a módszertanra fejlesztett játékot is, melyet hazavihetnek és a későbbiek során bármikor használhatják. Felnőtt életük folyamán is jól fog jönni!

A kurzusra egy tetszőleges füzetet és tollat kell csak hozni.
Az intenzív szeminárium (hétvége) díja 21.000 Ft/fő.

A hétvégére legkésőbb 2019. február 29-ig lehet jelentkezni a kitöltött Jelentkezési lap e-mailben való leadásával!

Amennyiben még maradt Önökben bármilyen jellegű kérdés, forduljanak hozzám bizalommal bármely elérhetőségemen!

JELENTKEZÉSI LAPOT innen a weboldalról tudnak letölteni!

Bármely felmerülő kérdés esetén keressenek bizalommal!

Helyszín

KCSE GRUND
1048 Budapest, Homoktövis utca 105-107.

Képzés

Szombat-Vasárnap 9-16 óráig

Időpont

2018. március 23-24.

Tanfolyamvezető

Kvassai-Molnár Alma

+36 70 513 9788

getinventmarketing@gmail.com

Jelentkezés

A hétvégére legkésőbb 2019. február 29-ig lehet jelentkezni a kitöltött Jelentkezési lap e-mailben való leadásával!

Ár

Az intenzív szeminárium (hétvége) díja 21.000 Ft/fő.

VIDEÓÜZENET A LEENDŐ DIÁKJAIMNAK


SZERETETTEL VÁROM GYERMEKED A VÁLLALKOZÓI LOGIKA STÚDIÓ KURZUSÁN!